Σελίδες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Για την γυναίκα


Aloe Fleur De Jouvence® (337)
Η Αλόη Βέρα ήταν πάντα σπουδαίας σημασίας για το δέρμα. Τώρα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο, με Forever Aloe Fleur de Jouvence®!
Η Aloe Fleur de Jouvence περιέχει:
  • Firming Day Lotion (Κρέμα Ημέρας Σύσφιγξης)
  • Rehydrating Toner (Υδατική Τονωτική Λοσιόν)
  • Aloe Cleanser (Γαλάκτωμα Καθαρισμού)
  • Aloe Activator (Ενεργοποιητή Αλόης)
  • Recovering Night Creme (Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας)
  • Mask Powder (Μάσκα Προσώπου σε Σκόνη)
  • Κουταλάκι μείξης, πινέλο εφαρμογής, δοχείο ανάμειξης.

Sonya® Skin Care Kit (282)
Η σειρά περιποίησης προσώπου Sonya Skin Care Collection περιλαμβάνει 5 συντελεστές καθαρισμού, ενυδάτωσης και ολικής συντήρησης της υγείας και της εμπφάνισης της επιδερμίδας: Sonya Aloe Purifying Cleanser, Sonya Aloe Nourishing Serum, Sonya Aloe Refreshing Toner, Sonya Aloe Balancing Creme και Sonya Aloe Deep Exfoliator.

Aroma Spa Collection (285)
Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας με τη νέα μας συλλογή τριών αρωματικών προϊόντων spa.
Χαλαρώστε με το Relaxation Bath Salts,
Καθαρίστε και περιποιηθείτε απαλά την επιδερμίδα σας με Relaxation Shower Gel
Ενυδατωθείτε με Relaxation Massage Lotion για την υπέρτατη εμπειρία ενός σπιτικού spa!

Sonya Hydrate Shampoo (349)
Μαλλιά ταλαιπωρημένα, ξηρά και θαμπά; Όχι πια! Τα νέα Sonya Hydrate Shampoo και Conditioner είναι εδώ για να δώσουν μια ανάσα ζωής στα μαλλιά σας. Αλόη Βέρα και Βασιλικός Πολτός, τα δύο φυσικά πανίσχυρα ελιξίρια, αναμειγνύονται με τους πιο σύγχρονους ενυδατικούς παράγοντες για να δώσουν στα μαλλιά σας όσα είχαν ανάγκη.

Sonya Volume Conditioner (352)
Το Sonya® Volume Conditioner αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα στο Sonya® Volume Shampoo. Η αποκλειστική μας φόρμουλα ενισχύει τον όγκο και την φυσική πυκνότητα των μαλλιών, ενώ παράλληλα τα τονώνει αφήνοντας τους υπέροχη απαλότητα και λάμψη, κάνοντας τα εύκολα στη διαχείρισή τους.

Sonya Hydrate Conditioner (350)
To Sonya® Hydrate Conditioner ενυδατώνει, ξεμπερδεύει και μαλακώνει τα ξηρά, θαμπά μαλλιά, κάνοντας τα εύκολα στη διαχείριση τους και αφήνοντάς τους μια αστραφτερή λάμψη. Αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για το Sonya® Hydrate Shampoo.Η αποκλειστική φόρμουλα του Sonya® Hydrate Conditioner περιέχει Αλόη Βέρα και Βασιλικό Πολτό, βοηθώντας τα ξηρά,θαμπά μαλλιά να διατηρήσουν την ενυδάτωση που απεγνωσμένα έχουν ανάγκη.

Sonya Volume Shampoo (351)
Όταν τα μαλλιά σας δείχνουν άτονα και θαμπά, το Sonya® Volume Shampoo είναι η λύση. Η αποκλειστική φόρμουλά μας δίνει στα μαλλιά σας ένταση και λάμψη ακριβώς με τη σωστή ισορροπία όγκου και ελέγχου. Δύο από τα πιο σημαντικά συστατικά, η Αλόη Βέρα και ο Βασιλικός Πολτός, σας προσφέρουν πλούσια μαλλιά που δείχνουν πιο πυκνά. Το Sonya® Volume Shampoo δίνει υγιή, λαμπερά μαλλιά χωρίς και επιπλέον είναι ασφαλές για το χρώμα των βαμμένων μαλλιών.

Aloe Jojoba Shampoo (260)
Αποκτήστε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, με αυτό το προϊόν καθαρής Αλόης Βέρα, με το ισορροπημένο pH.Η ενζυματική δράση του απομακρύνει και διαλύει τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής - και επιτρέποντας την αποκατάσταση των υγιών ιστών. Είναι απαλό, συμπυκνωμένο, με παρατεταμένη δράση και κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse (261)
Χαρίστε στα μαλλιά σας όμορφη εμφάνιση και αίσθηση, με μια εξισορροπητική περιποίηση, με ρυθμιστικό pH, που συνδυάζει άριστα το αγνό, σταθεροποιημένο ζελέ της Αλόης Βέρα με jojoba, έναν παράγοντα που εξουδετερώνει τα ηλεκτροστατικά φορτία και, κατά δεύτερο λόγο, καλύπτει προστατευτικά τις τρίχες των μαλλιών σας και εξαφανίζει την ψαλίδα.

Forever Aloe Styling Gel (194)
Ένα επαναστατικό ζελέ styling μαλλιών που βασίζεται στην Aloe Vera, το οποίο ενισχύει και αποκαθιστά τα μαλλιά σας. Δεν περιέχει οινόπνευμα Προσφέρει εξαιρετικό κράτημα, Λάμψη, Δυνατά μαλλιά με στυλ.

Aloe Bath Gelée (014)
Αυτό το απαλό, ενυδατικό αφρόλουτρο, είναι πλούσιο σε αγνό Ζελέ Αλόης Βέρα και θα σας χαλαρώσει. Όταν το χρησιμοποιείτε με την λούφα σας, συμβάλλει στην απαλλαγή των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας σας, αποκαλύπτοντας μια απαλή επιφάνεια με φωτεινή όψη

Aloe Hand & Face Soap (038)
Το Aloe Hand & Face Soap:
Ένα ήπιο προϊόν που δεν προκαλεί δάκρυα.
Το Υγρό σαπούνι Αλόης ενυδατώνει, ενώ καθαρίζει.
Είναι βιοδιασπώμενο, με ελεγχόμενο pH και δεν ερεθίζει.
Είναι ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Aloe Lips™ with Jojoba (022)
Η Aloe Vera, το Jojoba και το Κερί Μελισσών συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το εκλεκτότερο προστατευτικό των χειλιών για όλες τις εποχές, που κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά. Μαλακώνει και ενυδατώνει τα χείλη σας. Μικρό μέγεθος, που το κάνει εύχρηστο για οποιαδήποτε στιγμή.

Avocado Face & Body Soap (284)
Το αγνό και απαλό σαπούνι περικλείει όλες τις πλούσιες και ενυδατικές ιδιότητες του αβοκάντο, ώστε να αφήνει το πρόσωπό σας υπέροχα ενυδατωμένο και καθαρό.Το απαλό άρωμα του κίτρου θα σας συντροφεύει και αναζωογονεί κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο.

Forever Hand Sanitizer (318)
Το Forever Hand Sanitizer, με τις ενυδατικές ιδιότητες του μελιού και της αλόης που περιέχει, θα περιποιηθεί και θα φροντίσει τα χέρια σας κάθε στιγμή. Forever Hand Sanitizer - Ένα εξαιρετικό προϊόν για όλη την οικογένεια, για να σας προσφέρει την ηρεμία και την ασφάλεια που πάντα χρειαζόσασταν.

Forever Marine Mask™ (234)
Η Μάσκα με Θαλάσσια Εκχυλίσματα της Forever χαρίζει ένα βαθύ καθαρισμό, ενώ επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, με τη βοήθεια φυσικών ιχνοστοιχείων και μετάλλων από τη θάλασσα (από φύκια), μαζί με τις υπερ-ενυδατικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, του Μελιού και Εκχυλίσματος Αγγουριού. Αυτή η εύκολη στη χρήση μάσκα βαθιάς διείσδυσης ανανεώνει την επιδερμίδα και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη που διαρκεί.

Sonya Aloe Eye Makeup Remover (5186)
Η ελαφριά σύνθεση του Aloe Vera δρά γρήγορα και απαλά ώστε απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ από τα μάτια. Καταπραΰνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Μοναδική σύνθεση χωρίς λάδι.

Forever Aloe Scrub® (238)
Το Πήλινγκ από Αλόη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, καθαρίζει τους πόρους και συμβάλλει στην ανανέωση της, αποκαλύπτοντας ένα καινούριο δέρμα που ακτινοβολεί.

R3 Factor® (069)
Συγκρατεί την υγρασία, αποκαθιστά την ελαστικότητα των ιστών, δίνοντας λάμψη.

Forever Epiblanc™ (236)
Φορέστε την Forever Epiblanc και αναδείξτε την φωτεινότητά της επιδερμίδας, μειώνοντας την εμφάνιση των πανάδων και γενικώς των σκούρων κηλίδων.

Forever Alluring Eyes® (233)
Βοηθά στην πρόληψη και καταπολέμιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στην χαλάρωση και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Η Κρέμα Ματιών με Aloe Vera, είναι πλούσια σε ζελέ Αλόης, σε μαλακτικά συστατικά από έλαιο καρύδας, jojoba και φυσική βιταμίνη Ε.

25th Edition for Women (208)
Το 25th Edition για Γυναίκες είναι ένα δροσερό μπουκέτο λευκών λουλουδιών, που ενώνουν τα πέταλά τους με ζεστό ξύλο μόσχου, για να δημιουργηθεί ένας απαλός, βαθιά θηλυκός χαρακτήρας.

Vit♀lize Women (375)
Η δυσφορία λόγω του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, της εμμηνόπαυσης ή της μη ικανοποιητικής ουροποιητικής λειτουργίας μπορεί να σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές και με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Το φυσικό μείγμα φρούτων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, βότανα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που περιέχεται στο Συμπλήρωμα Ευεξίας για Γυναίκες Vit♀lize Women™ είναι ειδικά σχεδιασμένο έχοντας εστιάσει στις γυναικείες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για επικοινωνία
email: antonetakostandini@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Forever.Living.Products.by.Antoneta