Σελίδες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Forever Daily

Προϊόν # 439
500g
20.13 EUR
Βιταμίνες και Μεταλλικά Στοιχεία με Σύμπλεγμα AOS

Το Forever Daily™ είναι ένα επαναστατικό σύστημα μεταφοράς θρεπτικών συστατικών, σχεδιασμένο σε συνδυασμό με τo πατενταρισμένο σύμπλεγμα ολιγοσακχαριτών Αλόης της Forever Living Products. Το Forever Daily™, με σύμπλεγμα AOS, σας προσφέρει ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα 55 θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων, παρέχοντας πιο αποτελεσματική απορρόφηση , ενώ στην περίπτωση των μεταλλικών στοιχείων, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα συστήματα του οργανισμού.

Επιπρόσθετα, το περιεκτικό διατροφικό πρόγραμμα του Forever Daily™, προσφέρει τη βέλτιστη ποσότητα από τα σημαντικά φυσικά φυτοθρεπτικά συστατικά, τα βιοφλαβονοειδή, τα σημαντικά αντιοξειδωτικά μοριακής τεχνολογίας, καθώς και ένα αποκλειστικό μείγμα φρούτων και λαχανικών, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός σας θα λάβει όλα τα ουσιώδη και υπο-ουσιώδη μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία του οργανισμού σας.

Αυτή η μοναδική φόρμουλα είναι σχεδιασμένη για να θρέψει και να προστατέψει τον οργανισμό σας, καλύπτοντας τα θρεπτικά κενά στην καθημερινή σας διατροφή και παρέχοντας τη βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα.
  • Μείγμα 55 θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων
  • Θρέφει και προστατεύει τον οργανισμό

- Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν απευθυνθείτε στα ληφθέντα αρχεία PDF
.//gallery.foreverliving.com/gallery/GRC/download/products/439_foreverdaily.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για επικοινωνία
email: antonetakostandini@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Forever.Living.Products.by.Antoneta